Noa Lang krijgt nu ferme verwittiging bij Club Brugge: “Laat dat duidelijk zijn!”

Noa Lang krijgt nu ferme verwittiging bij Club Brugge: “Laat dat duidelijk zijn!”
Woensdag 22 februari 2023 - 11:00   I   door Redactie

Noa Lang is momenteel dé speler bij Club Brugge. In tegenstelling tot het merendeel van zijn ploegmaats, is de Nederlander wél in vorm.

Dat zagen ze maandag ook bij het Nederlandse programma Veronica Offside, waar onder meer Johan Boskamp te gast was: “Noa kan echt verschrikkelijk goed voetballen. De laatste weken speelt hij weer goed en heeft hij een actie in huis.”

“Maar afgelopen weekend sloeg hij weer door”, aldus Boskamp over de uitbarsting van Lang terwijl hij richting te kleedkamer liep (VIDEO). “We zagen de oude Lang: hij was weer aan het vloeken en doen.” En dat vindt niet iedereen oké.

“Dit zijn zaken die eruit moeten”, pikt Wesley Sneijder in met een verwittiging. “Je kan wel kwaad zijn, maar dit moet je doen bij je medespelers in de kleedkamer. Niet op deze manier. Niet waar de camera’s alles kunnen opvangen.”

Ibrahimovic

Ook Andy van der Meijde moest iets kwijt over Lang: “Hij is een hele lieve jongen. Hij geeft nergens om en doet gewoon zijn ding. Dat is ook een kwaliteit, want dat had Ibrahimovic ook. Ik keur dit gedrag trouwens ook af, laat dat duidelijk zijn!”

Poll: Vind jij net als Sneijder dat Lang had moeten wachten tot in de kleedkamer?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024