‘Bart Verhaeghe leert niet uit zijn fouten: Dít is waarom het niet draait bij Club’

‘Bart Verhaeghe leert niet uit zijn fouten: Dít is waarom het niet draait bij Club’
Maandag 20 februari 2023 - 20:00   I   door Redactie

Scott Parker werd op 31 december 2022 voorgesteld als opvolger van Carl Hoefkens. In de negen wedstrijden dat de Engelsman aan het roer staat, wist blauw-zwart nog maar één keer te winnen.

Bij Sporza had ex-Club-speler Dennis Van Wijk het over Parker: “Als je een coach vervangt, zorgt dat voor onrust in de kleedkamer. Als die knowhow ontbreekt van het Belgische voetbal en enorm veel wisselt… ”

“Dan heeft dat gevolgen voor het vertrouwen! Parker is op dat vlak een miscast. We wisten dat die kans bestond, want de manier van werken bij Engelse trainers is vaak nog oldskool”, verklaart de Nederlander.

“Als hij de play-offs mist, wordt het onhoudbaar voor hem”, voorspelt Van Wijk. “Club heeft trouwens bij Hoefkens de fout gemaakt om hem niet goed te omringen als beginnende trainer”, richt hij zicht tot het Brugse bestuur.

Ervaring

“Hoefkens miste ervaring en had iemand nodig die voor rust kon zorgen in de kleedkamer en om de bom te ontmantelen”, concludeert de ex-Antwerp-trainer. “Dat ontbreekt nu weer", ziet hij als reden dat het ook onder Parker niet draait.

Het bestuur heeft volgens de voormalige Club Brugge-speler dus niet uit zijn fouten geleerd…"En ze paniekeren ook snel, waardoor hun visie soms overboord wordt gegooid!", voegt hij er nog aan toe.

Poll: Is Verhaeghe een goede eigenaar voor Club?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024