Club Brugge-bestuur begaat een enorme flater: “Ik snap er echt geen jota van”

Club Brugge-bestuur begaat een enorme flater: “Ik snap er echt geen jota van”
Zondag 19 februari 2023 - 11:30   I   door Redactie

Johan Boskamp is niet te spreken over het beleid van Club Brugge dit seizoen. De analist haalt ook coach Scott Parker onderuit.

“Hij is twee maanden bezig en heeft nog altijd geen typeploeg", stelt Boskamp vast in Het Belang van Limburg. "Dat is toch niet normaal als coach van een topclub? Nu ging hij opeens met Lang in de spits spelen."

"Ik moet zeggen dat ik Lang over het hele veld acties heb zien maken, behalve in de spits", gaat Boskamp verder. "Hij amuseerde zich rot, kwam ontzettend veel aan de bal, maar het leidde tot niets omdat ze voorin geen aanspeelpunt hadden. En dan houdt hij Yaremchuck doodleuk negentig minuten op de bank. Ik snapte er geen jota van.”

Zo lijkt de trainerswissel bij Club zijn effect toch helemaal te missen. Het ontslag van Carl Hoefkens begreep Boskamp sowieso al niet. “Ik blijf het een onnodige en waardeloze beslissing vinden", klinkt het. "Misschien dringt het nu eindelijk door tot bij het bestuur dat dit toch niet de wonderploeg is die men ervan maakte in het begin van dit seizoen.”

Poll: Was het ontslag van Hoefkens een vergissing?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024