Plots nog een zeer pijnlijke onthulling over vertrek van Nainggolan bij Antwerp

Plots nog een zeer pijnlijke onthulling over vertrek van Nainggolan bij Antwerp
Zondag 19 februari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Ritchie De Laet heeft in een gesprek met Gazet van Antwerpen een verrassende onthulling gedaan over Radja Nainggolan. Die moest na het zoveelste incident vertrekken bij Antwerp.

Bij de ploeggenoten was Nainggolan echter wel nog steeds graag gezien. Zij hebben er blijkbaar nog alles aan gedaan om het bestuur te overtuigen om de voormalige Rode Duivel toch aan boord te houden. Toch zeer pijnlijk voor Nainggolan dat zelfs dat niet geholpen heeft.

“'t Was onze plicht om voor ­Radja door het vuur te gaan", laat De Laet optekenen. "We hebben tegen Marc (Overmars, red .), Sven en de trainer ons zegje gedaan en benadrukt dat Radja ons nog steeds kon helpen. Daar blijf ik nog steeds van overtuigd. Maar finaal lag de beslissing bij hen. Daar hebben wij ons, zoals het hoort, bij neergelegd.”

"Mijn respect voor wat hij in zijn carrière heeft ­bereikt is groot", gaat De Laet verder. "We horen elkaar nog vaak. Radja begrijpt de ­beslissing die genomen is. Al had hij graag gehad dat ze op een ­andere manier gecommuniceerd werd.”

Poll: Mis jij Nainggolan in de Belgische competitie?

TAGS  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024