Preud'homme verrast na njet op geweldige aanbieding: "Ben er niet klaar voor"

Preud'homme verrast na njet op geweldige aanbieding:
Donderdag 16 februari 2023 - 17:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme is en zal altijd een grote naam blijven in het Belgische voetbal. En de vraag is nu waar hij aan de slag zal gaan.

Alleszins niet in de functie van technisch directeur bij de Belgische voetbalbond, want die job is naar Frank Vercauteren gegaan. Niet dat die hoger ingeschat werd dan de ex-trainer van onder meer Standard en Club Brugge. Integendeel, want MPH werd als een meer dan valabele kandidaat gezien.

"Het feit dat ik nu niet bij de federatie ­actief ben, is uitsluitend een gevolg van mijn beslissing", aldus Preud'homme in een gesprek met Proximus Pickx+ sports. "De voetbalbond is zeer correct geweest. Men heeft me aangesproken. Wel, ik ben momenteel niet klaar om iets te doen."

Niet als technisch directeur of bondscoach, maar ook niet als sportief directeur of trainer van een club. Het is duidelijk dat de ondertussen al 64-jarige Preud'homme nog altijd nood heeft aan rust na zijn laatste kunstje bij Standard. En de vraag is of hij ooit nog zal terugkeren in het (Belgische) voetbal.

Poll: Had jij Preud'homme graag aan het werk gezien bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  België  I  Standard

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024