Club-sterkhouder Noa Lang doet déze verrassende onthulling over Scott Parker

Club-sterkhouder Noa Lang doet déze verrassende onthulling over Scott Parker
Donderdag 16 februari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor woensdag tegen Benfica in de Champions League. Eén van de spelers die door heel wat media de hemel in geprezen wordt, is Noa Lang.

De Nederlander liet meermaals zijn kwaliteiten zien en wist zich dan ook in de positieve zin te onderscheiden. De valse negen ‘speelde op een pleintje’. Na de match stond Lang de pers te woord. Hij zegt dat de komst van Parker veel veranderd heeft voor hem.

“De coach babbelt veel met mij. Zijn komst heeft voor mij het één en ander veranderd”, verklaart Lang. “Ik krijg meer vrijheid, ik mag zwerven en een beetje doen wat ik wil, ook van het team. Ik voel waardering”, klinkt de Nederlander bijzonder lyrisch over zijn trainer.

“Op het veld mag ik creatief zijn en mijn ding doen. Eigenlijk is onze tactiek nu misschien een beetje gebaseerd op mij, en dat vind ik prettig”, onthult Lang. “Zolang we een procentje kans hebben, mogen we onze kopjes niet laten hangen. Wie dat wel doet, blijft beter thuis”, is zijn duidelijke conclusie. “Opgeven mag nu niet!”

Poll: Is het een goede zaak dat de tactiek van Club 'een beetje gebaseerd is op Noa Lang'?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024