Marc Degryse snapt het echt niet en sabelt Bart Verhaeghe genadeloos neer

Marc Degryse snapt het echt niet en sabelt Bart Verhaeghe genadeloos neer
Donderdag 16 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor gisteren met 0-2 tegen Benfica in de Champions League. Twee defensieve blunders van blauw-zwart lagen aan de basis van de tegendoelpunten.

Voor aanvang van de match stond Club-voorzitter Bart Verhaeghe de pers te woord. Daar sprak hij over de mindere vorm van blauw-zwart: “Je mag niet onderschatten dat een WK een gigantische impact heeft op dit seizoen van Club."

“Iemand die zegt dat hij het allemaal op voorhand wist, dat wil ik wel eens zien”, gaat Verhaeghe verder. “Het is een gegeven dat een speler die naar het WK gaat, daar het beste wil geven. Sommige spelers gaan niet en zijn ontgoocheld dat ze er niet bij zijn.”

“Je krijgt spelers terug die mentaal en fysiek niet top zijn en niet gefocust zijn op hun team. Dat is een probleem dat niet alleen Club heeft, maar vele topteams. Dat betekent dat je moet herstarten op verschillende vlakken in het midden van het seizoen”, geeft de voorzitter als verklaring voor de tegenvallende resultaten.

Hoefkens

Degryse snapt bij VTM de uitleg van Verhaeghe toch niet helemaal: “Het WK kan een reden zijn, maar het is zeker niet de enige reden waarom Club momenteel niet goed draait. Anders hadden ze evengoed Hoefkens kunnen houden. Ze waren van oordeel dat het met Hoefkens al vóór het WK bergaf ging!”

Poll: Wie heeft er volgens jou gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024