Is eerste selectie van de Duivels onder Tedesco al bekend?: “Ik weet het nu al!”

Is eerste selectie van de Duivels onder Tedesco al bekend?: “Ik weet het nu al!”
Woensdag 15 februari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Het is woensdag op de dag af een week geleden dat Domenico Tedesco officieel voorgesteld werd bij de Rode Duivels. Iedereen is benieuwd naar de eerste selectie onder de nieuwe bondscoach.

Ook bij 90 minutes, de voetbalpodcast van Aster Nzeyimana en co., kijken ze uit naar welke namen Tedesco mee zal nemen naar Zweden (voor de EK-kwalificatie wedstrijd). “Ik ben súper benieuwd naar de eerste opstelling”, oppert Filip Joos.

“En ook naar de eerste selectie”, dient Aster Nzeyimana hem van antwoord. Westerlo-speler Tuur Dierckx, die sinds kort een vaste gast is in de podcast, meent al te weten hoe de eerste selectie van de nieuwe bondscoach er zal uitzien.

“Ik weet al wie hij zal selecteren. Er zal niet te veel veranderen!”, verrast de aanvaller die dit seizoen al vier keer wist te scoren in de Pro League. “Hij heeft al gezegd dat hij niet alles wil omgooien!” “Maar ik hoop wel dat hij een paar knopen doorhakt… ”, zucht Filip Joos.

Witsel

"Hij moet niet alles omgooien', gaat Joos verder. "Als je Alderweireld ziet spelen, dan moét die er gewoon bij!" Sam Kerkhofs weet wat dé grote knoop is die doorgehakt moet worden: "Witsel... Maar die roep je toch wel nog op?" "Neen!", is Joos zijn duidelijke antwoord. 

"Hij zal wel graag gezien zijn in de groep, maar we hebben op het WK toch gezien dat hij het niveau niet meer haalt? Gaan we dat nog eens doen?! We hebben zoveel goede, jonge middenvelders", concludeert Joos.

Poll: Zal Tedesco voor veel verrassing zorgen in zijn eerste selectie?

TAGS  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024