Franky Van der Elst kent selectie nu al en kondigt verrassende Rode Duivel aan

Franky Van der Elst kent selectie nu al en kondigt verrassende Rode Duivel aan
Dinsdag 14 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Het is voor iedereen uitkijken naar de eerste selectie van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Zeker voor waarnemers en analisten.

Zij zullen sowieso een hele kluif hebben om de gedachtengang van de Italiaanse Duitser. En daar hoort Franky Van der Elst ook bij. “Ik kijk uit naar de eerste selectie van Tedesco”, verklaart hij in Het Nieuwsblad.

"Het zou mij verbazen als hij niks verandert", weet hij zeker. Waarna VDE een verrassende naam naar voor schuift. "Bryan Heynen verdient in ieder geval een selectie." Verrassend, omdat de Genkse middenvelder nu even sterk bezig is als de voorbije jaren.

En Roberto Martinez hem toch keer op keer negeerde. Maar Van der Elst vindt dat Tedesco nu echt niet meer om Heynen heen kan. "Het draait bij hem al maanden vlot. Bovendien kan je hem uitspelen voor de defensie of in één van de pockets."

Beloning

"Sterk punt van Heynen is dat hij het simpel houdt, al durft hij zich ook wel eens een fantasietje veroorloven." De analist besluit: "Een eventuele selectie zou een beloning zijn voor het sterke seizoen van KRC Genk."

Poll: Vind jij dat Heynen een selectie verdient?

TAGS  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024