Anderlecht-coach Riemer verrast over speler: "Dat is waarom we hem haten"

Anderlecht-coach Riemer verrast over speler:
Zondag 12 februari 2023 - 20:30   I   door Redactie

Net wanneer je denkt dat het niet nog gekker kan worden bij Anderlecht, is er altijd nog wel een speler die voor heisa zorgt.

De laatste tijd is dat Benito Raman. Twee speeldagen geleden door zich te laten uitsluiten omdat hij vergeten was dat hij al geel had gekregen. Vorige speeldag op KVO door in de tribune bier te drinken met de fans. En ook tegen STVV was het van dat.

Nadat hij de 1-0 had gescoord vierde hij zijn doelpunt door te doen alsof hij een blikje bier opentrok. Maar zijn coach Brian Riemer gaf op de persconferentie na de wedstrijd aan dat hij dat helemaal niet zo grappig vond.

"Die bier-viering? Tja, dat is waarom we van Benito houden, maar hem ook soms haten", kon Het Nieuwsblad uit de mond van de Deen noteren. "Ik heb na zijn passage in Oostende een goed gesprek met hem gehad over hoe je je je moet gedragen als profspeler."

Plezier

"Ik ben een jonge coach en ik weet dat hij een goeie band heeft met de fans, maar bier drinken kan hij beter houden voor na zijn carrière. Hij is een geweldige persoon in de ploeg die veel plezier maakt. Een geweldige speler voor de club ook, maar ik ben 100 procent zeker dat hij mijn boodschap begrepen heeft."

Poll: Denk jij dat Raman de boodschap begrepen heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  STVV

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024