Francky Dury verrast na vertrek uit Waregem nu met opvallende aanbiedingen

Francky Dury verrast na vertrek uit Waregem nu met opvallende aanbiedingen
Vrijdag 10 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Sinds hij afscheid nam van Zulte Waregem - ondertussen toch al van december 2021 geleden - zit Francky Dury nog altijd zonder werk.

De vraag lijkt ondertussen steeds meer te veranderen van wannéér hij opnieuw aan de slag zal gaan naar óf hij nog wel aan de slag zal gaan. "Ik ben nog steeds in topvorm, maar ik ben 65", beseft Dury in La Dernière Heure. "Er komt een nieuwe generatie trainers aan."

"Toen ik Zulte Waregem verliet, heb ik mezelf de vraag gesteld: welke uitdaging zou mij kunnen interesseren?", vervolgt hij in de Waalse krant. "Het antwoord was dat het een combinatie moest zijn van een mooi sportief project met een aantrekkelijk salaris."

Maar dat is er tot op heden nog niet gekomen, weliswaar niet bij gebrek aan aanbiedingen. "Ik heb voorstellen gekregen uit Cyprus, Saoedi-Arabië, de Emiraten, Marokko en ook om een paar Afrikaanse landen te trainen. Maar geen van die voorstellen gaf mij het goede gevoel."

Definitief?

Met als gevolg dat Dury ondertussen al meer dan een jaar uit het circuit verdwenen is en het er steeds meer op lijkt dat dat wel eens definitief zou kunnen zijn. Waardoor hij zelfs met de tussenstap naar AA Gent voor eeuwig en altijd de trainer van Zulte Waregem zal blijven.

Poll: Denk je dat Dury nog opnieuw aan de slag gaat als coach?

TAGS  I  AA Gent  I  Zulte Waregem  I  Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024