Hein Vanhaezebrouck trapt na naar Marc Coucke: "Ik denk dat iedereen dat nu weet"

Hein Vanhaezebrouck trapt na naar Marc Coucke:
Zondag 18 december 2022 - 13:00   I   door Redactie

Het is niet onmogelijk dat AA Gent straks verkocht wordt. Ivan De Witte wordt een dagje ouder, net als Michel Louwagie. Hein Vanhaezebrouck weet wat een overname kan inhouden.

Vanhaezebrouck is momenteel de coach van AA Gent. Worden de Buffalo's straks verkocht? "Dat is een veronderstelling waar ik niet op in ga. Misschien wordt de club niet verkocht. Ik weet niet wat er zal gebeuren", zegt Hein daarover in Het Laatste Nieuws.

De trainer maakte bij Anderlecht al eens een overname mee. Marc Coucke kwam toen aan het roer als nieuwe eigenaar. "Ik heb een overname meegemaakt bij een Belgische club door een Belgische investeerder (doelt op Anderlecht en Coucke, red.)", aldus Vanhaezebrouck. 

"Dat was absoluut geen succes", vervolgt de trainer. "Ik denk dat iedereen daar intussen van overtuigd is. Belgisch of buitenlands... Daar valt geen lijn in te trekken. Je moet gewoon de juiste mensen vinden. Misschien sleept het net daarom wat aan. Omdat ze niet overtuigd zijn van de kandidaat-investeerders."

Poll: Kan Anderlecht beter op zoek naar een nieuwe eigenaar?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024