Analist Jan Mulder schokt Belgische fans met uitspraken over Rode Duivel Eden Hazard

Analist Jan Mulder schokt Belgische fans met uitspraken over Rode Duivel Eden Hazard
Vrijdag 18 november 2022 - 20:00   I   door Redactie

Jan Mulder is niet positief over de prestatie van Eden Hazard tegen Egypte. Toch vond de Nederlandse analist nog steeds dat de Rode Duivel bij de beste elf Belgen hoort.

Eerst over de nederlaag zelf tegen Egypte. "Welk gevoel ik bij deze wedstrijd heb? Geen gevoel. Ik weet niet of dit nu belangrijk is", aldus Mulder bij VTM. "Het wordt helemaal anders bij de eerste wedstrijd op het WK. Dan heb ik het over de instelling, het tempo en de tegenstand. Dan speel je anders."

"Ik ben natuurlijk ook niet lyrisch na deze prestatie", vervolgt Mulder. "Er waren wel een paar meevallers. Doku bijvoorbeeld, die ging wel eens snijdend buitenom. En Openda ook."

Wat vindt Mulder van Hazard? Hij laat zich daar enigszins verrassend over uit. "Hazard heeft een plaats in de nationale ploeg. Hij is niet minder dan Tielemans of Witsel. Wij kennen hem echter als een hele andere speler. Hij brengt niet wat hij ooit heeft gedaan. Hij hoort echter nog altijd bij de elf beste spelers van België. Al is op zijn plaats Trossard wel beter."

Poll: Behoort Hazard nog tot de beste elf Belgische voetballers?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024