‘Landskampioen Club richt zijn pijlen op déze ‘knettergekke’ toptransfer’ (VIDEO)

‘Landskampioen Club richt zijn pijlen op déze ‘knettergekke’ toptransfer’ (VIDEO)
Woensdag 02 november 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge wist zich onlangs te verzekeren van een historische kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League. Daardoor doen ze ook financieel een uitermate goede zaak.

Vincent Mannaert liet al weten dat er een groot deel van de tot nog toe 50 miljoen verzamelde euro’s aan het nieuwe stadion gespendeerd zal worden. Toch willen ze ook deze winter nog eens toeslaan op de markt.

Het Spaanse Revolo meldt namelijk dat Club zijn zinnen op de 18-jarige Milos Kerkez heeft gezet. Kerkez is een Hongaarse vleugelverdediger die voor AZ Alkmaar uitkomt. Dit seizoen is hij een vaste basisspeler bij de Eredivisie-ploeg.

Club kan rekenen op heel wat concurrentie, want ook Atlético, Sevilla en Lazio zouden hem hoog op hun verlanglijst hebben staan. Dit seizoen was de Hongaar al goed voor 3 goals en 6 assists in 23 wedstrijden.

Knettergek

“Die jongen is knettergek, dat is goed voor onze groep”, liet ploegmaat Sam Beukema optekenen na de gewonnen Conference League-wedstrijd tegen FC Vaduz. “Hij brengt zoveel energie!”

Momenteel wordt de waarde van Kerkez door Transfermarkt rond 3 miljoen euro geschat. Die waarde zal de komende maanden zonder twijfel nog toenemen. Zijn contract loopt nog tot medio 2026, dus goedkoop zal hij niet worden.

Poll: Moet Club Brugge hem deze winter proberen halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ Alkmaar

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024