Miserie troef: Reden verrassende breuklijn tussen Hoefkens en Yaremchuk onthuld

Miserie troef: Reden verrassende breuklijn tussen Hoefkens en Yaremchuk onthuld
Zondag 30 oktober 2022 - 08:30   I   door Redactie

Hoewel Club Brugge zaterdagavond won van KV Oostende heeft blauw-zwart nog altijd meer dan zorgen genoeg.

Niet alleen op defensief vlak, dat bewijzen de twee tegendoelpunten opnieuw, maar ook op aanvallend vlak. Niet dat er niet gescoord wordt, maar trainer Carl Hoefkens moet het met een volwaardige spits minder doen.

Deels zijn eigen schuld omdat hij Roman Yaremchuk niet selecteerde. Even verrassend als hij enkele weken geleden Noa Lang uit de selectie hield voor de topper tegen Anderlecht. Om een signaal te sturen.

Niet dat de Oekraïner zich vervelend had gedragen zoals woelwater Lang. Dat onthulde Hoefkens zelf na de match tegen KVO tegenover Het Nieuwsblad. "Er is structureel geen probleem met Roman", aldus de Brugse coach.

Boodschap

"Op dit moment zijn we het niet eens over hoe we de spitspositie invullen. Naar de toekomst toe denk ik dat dat geen probleem gaat blijven." Maar daar kunnen toch serieuze vraagtekens bij gesteld worden.

Want zei Hoefkens nog: "Het is niet noodzakelijk een tactische kwestie. Het is meer de intensiteit en de drive die ik wil zien. Naar de toekomst toe moet hij daar iets meer gaan doen. Dat is mijn boodschap naar hem toe."

Gedreven

Wie bij Club Brugge geen intensiteit en drive brengt, heeft echter een groot probleem. Zeker met de slogan 'No Sweat, no Glory' in gedachten. En Yaremchuk staat niet bekend als de meest gedreven speler. Afwachten hoe dat afloopt.

Poll: Denk je dat het goedkomt met Yaremchuk bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024