Club-trainer Carl Hoefkens verrast met basisopstelling en voert vier wissels door

Club-trainer Carl Hoefkens verrast met basisopstelling en voert vier wissels door
Zaterdag 29 oktober 2022 - 19:35   I   door Redactie

Zaterdagavond speelt Club Brugge tegen KV Oostende in de Jupiler Pro League. De landskampioen probeert in het Jan Breydelstadion de opdoffer van Porto door te spoelen.

Daarvoor doet Hoefkens beroep op enkele onverwachte namen. Waar de trainer de voorbije Jupiler Pro League-wedstrijden nog volop roteerde, kiest hij nu namelijk iets meer voor de zekerheid.

Kamal Sowah — die geschorst was tegen Porto — staat zaterdagavond gewoon weer in de basis. Sylla stond tegen de Portugezen wel op het veld, maar is in de Jupiler Pro League nog enkele speeldagen geschorst.

Achterin komt Boyata Sylla vervangen. Noa Lang start — in tegenstelling tot tegen Porto — op de bank. Supertalent Antonio Nusa krijgt nog eens een kans van Hoefkens. Ook Denis Odoi start niet tegen KVO, Meijer is zijn vervanger.

Yaremchuk

Roman Yaremchuk — die normaal aan de aftrap verschijnt tegen 'kleinere' ploegen — werd niet opgenomen in de selectie door Hoefkens. De reden daartoe is nog niet bekend, maar het doet ons denken aan de situatie van Noa Lang een aantal weken terug. Hoefkens was toen niet blij met de attitude van de Nederlander.

Poll: Ben jij tevreden met de opstelling van Hoefkens?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024