'Ruzie met Refaelov krijgt staartje wanneer Hoedt begint te schelden op training'

'Ruzie met Refaelov krijgt staartje wanneer Hoedt begint te schelden op training'
Woensdag 26 oktober 2022 - 18:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht doen ze hun uiterste best om de ruzie tussen Lior Refaelov en Wesley Hoedt tijdens de match op Standard te minimaliseren, maar dan helpt het niet als één speler daar zelf een vervolg aan breit.

Toen Refaelov op Standard vervangen werd riep Hoedt hem iets toe - wellicht dat hij sneller het veld moest verlaten - waarop de Israëliër met veel misbaar reageerde. Niet de de eerste keer dat er ruzie is tussen de twee, maar Rafa was er woensdag op de persconferentie snel bij om er de spons over te vegen.

"Zo’n akkefietje zoals met Wesley, kan niet meer", noteerde Het Laatste Nieuws. “We moeten elkaar respecteren, maar we nemen dat niet mee naar de kleedkamer de dagen nadien. Hier moeten we nu uit leren. We moeten samenspannen en het team uit het moeras trekken."

Verstandige taal, in tegenstelling tot Hoedt die zich de open training van Anderlecht bijzonder laatdunkend uitliet tegenover journalisten. Toen die hem wilden aanspreken, antwoordde hij volgens de krant met: "Hé, Lior, laten we snel even een foto maken samen, dan schrijven ze iets anders. Idioten."

Poll: Vind je dat Hoedt het recht heeft om dit te doen?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024