Paars-wit lijkt verrassende opvolger Mazzu al beet te hebben: "Ik wil het wel doen"

Paars-wit lijkt verrassende opvolger Mazzu al beet te hebben:
Woensdag 26 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Nu Felice Mazzu er niet meer is, is Anderlecht al een aantal dagen op zoek naar een vervanger als hoofdtrainer.

In afwachting neemt beloftentrainer Robin Veldman voorlopig over, waarbij benadrukt werd dat hij echt wel een interim is. Maar de Nederlander verraste woensdag in aanloop naar de Europese match van donderdag al meteen op zijn persconferentie.

"We zullen zien of onze manier van werken samenvalt”, kon Het Nieuwsblad uit zijn mond noteren. “Dat is het voordeel van mijn tijdelijke rol als hoofdcoach. Als het niet werkt, blijf ik gewoon verbonden aan de club." Wat niet wil zeggen dat hij geen ambitie heeft.

"Mijn ambitie is zeker om ooit hoofdcoach te zijn", aldus nog Veldman, die vervolgens een duidelijke boodschap gaf. "Op dit moment moeten we kijken naar de club. Maar als ik de club kan helpen door aan te blijven, wil ik dat gerust doen."

Indruk

Meer zelfs, als de resultaten meevallen en Veldman met een goede indruk de scheve situatie in de komende matchen kan rechttrekken, zou Anderlecht zomaar zijn hoofdtrainer al beet kunnen hebben. "Dan volgt er waarschijnlijk snel een nieuw gesprek", bevestigt hij zelf.

Poll: Zou je Veldman een goede hoofdtrainer vinden?

TAGS  I  Anderlecht  I  RSCA Futures  I  v24

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024