Filip Joos verrast: "Als ik moet kiezen, dan mist Thibaut Courtois het WK in Qatar!"

Filip Joos verrast:
Woensdag 19 oktober 2022 - 12:00   I   door Redactie

Eerder deze week wist Thibaut Courtois de allerhoogste bekroning voor een doelman in de wacht te slepen. Op het gala van de Balon D’Or mocht hij de prijs voor beste keeper van de wereld in ontvangst nemen.

In de voetbalpodcast 90 minutes praten Aster Nzeyimana, Filip Joos, Sam Kerkhofs en Wesley Sonck over de nationale doelman en zijn collega’s. “Stel je voor dat Courtois het WK mist, zitten jullie dan in zak en as?”, vraag Nzeyimana aan zijn collega’s.

“Als je moet kiezen wie het WK mist: Courtois, De Bruyne of Lukaku, dan kies je op dit moment voor Courtois”, antwoordt Joos zelfverzekerd. “Dat is enkel omdat Mignolet daar staat. De beste back-up van die drie is simpelweg Mignolet”, vervolgt Joos.

“Bij welke nationale ploeg speelt Mignolet eigenlijk niet?”, vraag Sam Kerkhofs zich af, “Dat zullen er niet zo veel zijn.” Joos weet waar ze Mignolet wel kunnen gebruiken: “In Nederland zouden ze hem goed kunnen gebruiken.” “Zelfs Koen Casteels zou spelen bij Nederland”, concludeert Aster Nzeyimana.

Poll: Wie zou jij het minste missen op het WK?

TAGS  I  Real Madrid  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024