Antwerp-spits Vincent Janssen shockeert plots de voltallige Jupiler Pro League

Antwerp-spits Vincent Janssen shockeert plots de voltallige Jupiler Pro League
Zaterdag 15 oktober 2022 - 15:00   I   door Redactie

Antwerp staat momenteel aan de leiding van de Jupiler Pro League. Deze zomer wisten ze Vincent Janssen aan te trekken voor 5,5 miljoen euro.

De Nederlandse spits doet het goed bij Antwerp. Hij wist na een moeilijke start inmiddels al zeven keer te scoren voor de Great Old. In zijn verleden speelde hij onder meer voor Tottenham in de Premier League.

Daarnaast speelde hij in Mexico en Nederland. Over het niveau in die competities verkondigt Janssen bij Eleven Insiders een opvallende mening: “Ik zou de competitie in Mexico op één zetten, België op twee, Nederland op drie.”

“Als je het over het voetballen en het opbouwen hebt, dan is Nederland sterker. Maar in Nederland heb ik het idee dat de centrale verdediger móet kunnen voetballen. In België hoeft dat niet per se”, klinkt het bij de Nederlandse spits.

Opbouwen

Wesley Sonck snapt de aanvaller van Antwerp wel: “Alderweireld vertelde mij dat, toen hij bij Atlético zat, dat opbouwen van Ajax er ineens uit moest. Dat opbouwen is heel leuk en aardig, maar van Diego Simeone moest dat weg.”

Poll: Is de Belgische competitie volgens jou sterker dan de Nederlandse?

TAGS  I  Antwerp  I  Jupiler Pro League  I  Eredivisie

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024