‘Heel Antwerp schrikt plots op door nieuwe beschuldigingen over Marc Overmars’

‘Heel Antwerp schrikt plots op door nieuwe beschuldigingen over Marc Overmars’
Zaterdag 17 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Deze zomer trok Antwerp Marc Overmars aan. De sportief directeur werd eerder aan de kant geschoven door Ajax, nadat hij daar beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag.

Iets sneller dan volgens sommige mensen correct was, bood Antwerp Overmars een nieuwe job aan. De Nederlander ging aan de slag als sportief directeur voor de Great Old en pakte deze zomer al uit met enkele mooie transfers.

Ondertussen blijft het in Nederland weliswaar niet stil rond Overmars. Na de eerdere beschuldigingen zijn er nu namelijk drie Ajax-speelsters die bij Het Parool, een Nederlands dagblad, met nieuwe aantijgingen komen.

Overmars gaf bij zijn ontslag in februari zijn fout toe, maar expliciete excuses bleven wel beperkt. “Hij deed het af als grap, maar zo werd het niet beleefd”, klinkt het bij een van de Ajax-speelsters. Overmars zou vaak opgedoken zijn in de fysioruimte, waar de dames regelmatig halfnaakt behandeld werden.

Flirten

"Hij maakte weleens een opmerking waarvan je dacht: niet zo netjes, niet professioneel", is ex-Ajax-speelster Van Dongen duidelijk, "hij zag ons niet alleen als werknemer, maar ook als flirtmateriaal." Ook naar Overmars zijn reactie werd gevraagd, maar die besloot daar niet op in te gaan.

Poll: Snap jij dat Antwerp Overmars heeft aangetrokken?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024