Westerlo-held duwt mes dieper in wonde Anderlecht en solliciteert bij Club Brugge

Westerlo-held duwt mes dieper in wonde Anderlecht en solliciteert bij Club Brugge
Zondag 11 september 2022 - 16:15   I   door Redactie

Het maakt niet uit dat de kloof tussen Anderlecht en Club Brugge de voorbije jaren serieus vergroot is, beide topclubs zullen elkaars grootste rivalen blijven.

En dat uit zich ook nog altijd bij de spelers. Dat werd zondagmiddag ook duidelijk na de pijnlijke 2-1-nederlaag van Anderlecht op Westerlo. Daar nam Maxim De Cuyper met twee assists een heldenrol op zich. En dat hij paars-wit deed verliezen, deed hem duidelijk veel plezier.

Niet zo verwonderlijk, want de 21-jarige middenvelder wordt door Westerlo gehuurd van... Club Brugge. "Voor mij is dit de match van het jaar", klonk het bij Eleven Sports. "Ik ben immers opgegroeid met een blauw-zwart hart. Daarom doet het extra deugd dat we gewonnen hebben."

Het is meteen een dubbele sollicitatie om volgend seizoen een terugkeer naar het Jan Breydelstadion te maken. Zowel in woorden als daden. En dat Club Brugge in hem gelooft bewijst het feit dat ze hem zeker niet definitief wilden laten gaan. Het idee is dat De Cuyper gewoon wat laatrijp is.

Poll: Denk je dat De Cuyper zou kunnen doorbreken bij Club Brugge?

TAGS  I  Westerlo  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024