‘AA Gent wil plotsklaps uitpakken op de markt met deze verrassende versterking’

‘AA Gent wil plotsklaps uitpakken op de markt met deze verrassende versterking’
Maandag 05 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Net als de andere Belgische topclubs heeft AA Gent nog tot dinsdagnacht de tijd om zijn laatste transfers af te ronden. Dat is namelijk het moment dat de markt de deuren sluit.

Voor AA Gent, dat deze winter nog geen 10 miljoen euro uitgegeven heeft, zouden het nog wel eens een paar prangende uren kunnen worden. De Buffalo’s hebben namelijk een nieuw target op het oog om de geblesseerde Tarik Tissoudali te vervangen, zo melden de Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws.

Het gaat om de 20-jarige Marokkaan Ilias Sebaoui. Nadat Beerschot vorig seizoen naar de tweede klasse zakte, werd Sabaoui plots enorm felbegeerd bij verschillende clubs uit de Jupiler Pro League. Tegen alle verwachtingen in zit de spelmaker nog steeds bij de tweede klasser. 

Maar AA Gent zou niet de enige club zijn op de handtekening van Sebaoui aast. KV Mechelen zou namelijk al een persoonlijk akkoord hebben met de Marokkaan. Hun eerste bod zagen ze van tafel geveegd worden, maar de Malinwa wil niet opgeven. De tijd zal uitwijzen waar Sebaoui dit seizoen te bewonderen zal zijn.

Poll: Waar zullen we Sebaoui na het sluiten van de mercato aan het werk zien?

TAGS  I  AA Gent  I  Beerschot  I  KV Mechelen

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024