‘Club Brugge wil opeens dit verrassende plan in werking stellen voor déze sterkhouder’

‘Club Brugge wil opeens dit verrassende plan in werking stellen voor déze sterkhouder’
Maandag 05 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge won op de vorige speeldag overtuigend tegen Cercle. Aanstaande woensdag staat de opener van de Champions League tegen Leverkusen gepland.

Voor die wedstrijd zullen ze nog steeds geen beroep kunnen doen op Tajon Buchanan. De Canadees is al geruime tijd geblesseerd en werkt volop aan zijn comeback. Vorige winter werd hij voor 6,36 miljoen euro overgenomen van New England uit de Amerikaanse MLS. 

Club liet de Canadees een contract tot medio 2025 tekenen. De 23-jarige aanvaller wist zich na de winterstop snel te ontpoppen tot een sterkhouder bij de landskampioen. Maar dit seizoen is hij door een spierblessure dus nog niet aan de bak gekomen bij Club. 

Nu heeft blauw-zwart een plan klaar voor Buchanan, zo meldt het Canadese TSN. De staff van Club werkt namelijk nauw samen met die van Canada. De bedoeling zou dan ook zijn om Buchanan eind september naar Canada af te laten reizen ter voorbereiding op het WK. 

Hoop 

Er wordt gehoopt dat Buchanan tegen dan al wat speelminuten verzameld heeft bij Club. Ondanks de onduidelijkheid over het moment dat de Canadees zal terugkeren op het veld, hebben zowel Club Brugge als Canada vertrouwen in het plan. Op 23 november openen de Canadezen hun WK tegen de Rode Duivels.

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels op het WK zullen winnen van Canada?

TAGS  I  Club Brugge  I  New England

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024