‘RSC Anderlecht wil in extremis nog ferm uitpakken met déze twee (!) aanwinsten’

‘RSC Anderlecht wil in extremis nog ferm uitpakken met déze twee (!) aanwinsten’
Maandag 05 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Met een 1 op 9 is Anderlecht niet al te denderend bezig in de competitie. Paars-wit plaatste zich wel voor de Conference League, maar ook tegen Young Boys Bern werd de wedstrijd een (onnodig) bloedstollende nagelbijter.

Met de Europese wedstrijden in het vooruitzicht én de problemen van de afgelopen weken in het achterhoofd, wil paars-wit graag nog uitpakken op de transfermarkt. Volgens het Waalse SudPresse zou de recordkampioen nog twee extra versterkingen willen aantrekken. 

Het gaat volgens de krant - die geïnformeerd is vanuit enkele makelaarskringen - om een extra spits en een extra vleugelspeler. Anderlecht mikt niet op definitieve transfers, maar zou zijn gekende strategie handhaven: talentvolle spelers van Europese topclubs huren en een kans geven in het Lotto Park. 

Eén nadeel heeft paars-wit wel, de selectie voor de Europese wedstrijden moest vorige vrijdag al binnen zijn. Mochten ze er nog in slagen om extra mankracht aan te trekken, dan zullen ze pas na nieuwjaar inzetbaar zijn in de Conference League. Dat is ervan uitgaande dat Anderlecht Europees zal overwinteren.

Poll: Waar kan Anderlecht nog het meeste versterking gebruiken?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024