‘Comeback in de maak: Nacer Chadli ziet plots enorme doorbraak in transferdossier’

‘Comeback in de maak: Nacer Chadli ziet plots enorme doorbraak in transferdossier’
Maandag 05 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

De transfermercato is in België nog steeds lopende, wat betekent dat de Belgische ploegen nog enkele aanwinsten kunnen aantrekken. Zo zou (ex-)Rode Duivel Nacer Chadli op weg zijn naar de Jupiler Pro League.

De aanvallend ingestelde winger speelde eerder al in de Jupiler Pro League. In het seizoen 19/20 kwam Chadli namelijk negentien keer aan de bak bij Anderlecht. Dat deed de Duivel overigens niet slecht: hij wist acht keer de weg naar doel te vinden en leverde vijf assists af.

Momenteel speelt Chadli bij het Turkse Basaksehir, de ploeg die Antwerp Europees uitschakelde. Daar zou hij nu dus mogen vertrekken. Zijn toekomstige werkgever lijkt intussen ook al geweten. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Westerlo tot een akkoord is gekomen met de Rode Duivel.

In het Kuipke ligt er een contract voor twee seizoenen op Chadli te wachten. De Kemphanen bereikte trouwens ook al een akkoord met moederclub Basaksehir. Dinsdag sluit ook in België de transfermarkt, dus dan zouden we ten laatste moeten weten of de overstap rond is geraakt.

Poll: Zou jij het leuk vinden om Chadli weer in de JPL aan het werk te zien?

TAGS  I  Westerlo  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024