Het dondert in Anderlecht: Ostentatief bestuur reclameert op déze ongeziene manier

Het dondert in Anderlecht: Ostentatief bestuur reclameert op déze ongeziene manier
Maandag 05 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde zondag met 2-2 gelijk tegen Oud-Heverlee Leuven, waardoor de recordkampioen momenteel op de achtste plaats in het klassement vertoeft.

Na de wedstrijd ging Anderlecht-trainer Felice Mazzu meteen verhaal halen bij de vierde scheids. De trainer was niet tevreden omdat zijn ploeg geen penalty kreeg na een charge van Vlietinck op Sadiki in de zestien. Ook een half uur nadien, tijdens de persconferentie, was de trainer nog een donderwolk.

Maar daar bleef het niet bij. Ook CEO Peter Verbeke liet zich gelden. Na de wedstrijd ging ook hij in conversatie met de scheids, waarbij hij ostentatief naar zijn horloge wees. Ook Wouter Vandenhaute ging even luisteren bij de arbiter, al was het niet meteen duidelijk wat hij te zeggen had.

Jan Vertonghen noemt het dan weer “een gebrek aan vertrouwen”. Paars-wit wist in de laatste drie wedstrijden dan ook maar één puntje te verzamelen. Donderdag krijgen ze in de Conference League tegen Silkeborg de kans om dat vertrouwen wat op te krikken.

Poll: Denk jij dat Mazzu na de winterstop nog trainer is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024