'Spelers van Club Brugge ergeren zich blauw aan hun ploegmaat'

'Spelers van Club Brugge ergeren zich blauw aan hun ploegmaat'
Vrijdag 04 november 2016 - 07:06   I   door Redactie

Het ziet er stilaan naar uit dat naast Felipe Gedoz nog een speler van Club Brugge weldra andere oorden opzoekt. Het krediet is bijna op voor hem. Dat melden zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws.

Abdoulay Diaby presteert dit seizoen niets meer en scoorde nog geen enkele keer. Hij raakt steeds meer afgezonderd binnen Club. Net als bij Gedoz lijkt coach Michel Preud'homme nog de enige believer bij de club. “We hadden meer van hem verwacht”, oordeelde interim-coach Philippe Clement woensdagavond.

Ook bij de spelers raakt Diaby steeds meer afgezonderd. Hij heeft volgens Het Nieuwsblad een uitgesproken persoonlijkheid. Soms komt hij te egoïstisch over. "Zijn uitspraken in februari dit jaar dat hij “de beste spits van Club Brugge” was, werden niet door iedereen gesmaakt", schrijft de krant. 

"Dat hij in de bekerfinale een domme rode kaart pakte, zagen veel spelers dan weer als het in de steek laten van de ploeg. En het debacle tegen Zulte Waregem - waarbij hij voor de neus van Refaelov een strafschop opeiste om in de topschuttersrace te blijven - viel al helemaal niet in goede aarde."

TAGS  I  Club Brugge  I   Abdoulay Diaby

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024