Fabio Silva lyrisch over ploegmaat: “Eén van de beste waar ik ooit met heb gevoetbald”

Fabio Silva lyrisch over ploegmaat: “Eén van de beste waar ik ooit met heb gevoetbald”
Zaterdag 03 september 2022 - 19:45   I   door Redactie

Fabio Silva beleefde een droomstart bij Anderlecht, waar het ene doelpunt het andere opvolgde. In de competitie wist hij intussen drie keer de weg naar de netten te vinden, maar de laatste twee wedstrijden wist de Portugees niet meer te scoren.

Bij Sport/Voetbalmagazine praat de Portugese spits onder meer over zijn nieuwe ploegmaats bij Anderlecht. Daar heeft hij voor een man bijzonder lovende woorden: “Ik overdrijf niet als ik zeg dat Refaelov een van de beste spelers is met wie ik tot nu toe heb gevoetbald.”

Silva vindt het een gemak om met Refaelov in zijn rug te spelen: “Het enige wat ik moet doen, is de juiste loopbeweging maken. Want ik weet dat de bal zal aankomen.” Volgens Silva ligt de kwaliteit van Refaelov zijn passes en voorzetten ook ruim boven het gemiddelde.

Zo is de Israëliër volgens Silva de ideale man in steun van de spitsen: “Hij leest goed het spel, hij begrijpt waar hij de aanvallers het beste kan aanspelen en hij maakt ruimtes voor zijn ploegmaats met zijn positiespel”, klinkt Silva lovend over zijn ploegmaat.

De beste

“Een van de beste waar ik ooit met heb gevoetbald”, dat betekent toch wel iets. Silva speelde in het verleden namelijk onder meer samen met Leander Dendoncker, Ruben Neves, Pedro Neto, Alex Telles en Chancel Mbemba.

Poll: Denk jij dat Anderlecht play-off 1 zal halen?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024