Vrancken kan niet geloven wat STVV zijn Genk aandoet in de Limburgse Derby

Vrancken kan niet geloven wat STVV zijn Genk aandoet in de Limburgse Derby
Zaterdag 03 september 2022 - 17:55   I   door Redactie

Zaterdag stond de eerste Limburgse Derby op het programma. Met 15 op 15 is KRC Genk bijzonder goed op dreef in de competitie. STVV probeerde te stunten tegen hun Limburgse buren.

KRC Genk-STVV 0-0 

Genk — dat STVV sterk zag starten — had even tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Na een studieronde van een klein kwartier kwam de wedstrijd pas echt op gang. Aan beide kanten vielen verschillende kansen te noteren, maar toch werd de ban voor de rust niet gebroken.

Genk dreigde in de tweede helft meteen. Het schot van Paintsil was weliswaar niet hard genoeg en ook in de rebound wist Trésor niet af te werken. Genk bleef aandringen, maar zag geen enkele kans in doel belanden. Integendeel, het was STVV dat in het slot wist te scoren, maar Bruno stond heel nipt buitenspel.

Zo slaagt STVV er als eerste ploeg in om Genk dit seizoen in bedwang te houden. Op de zes vorige speeldagen wisten de manschappen van Vrancken namelijk telkens minstens twee doelpunten te scoren. Aan die sraffe reeks komt er bij deze dus een einde.

Poll: Had jij verwacht dat Genk niet zou scoren tegen STVV?

TAGS  I  KRC Genk  I  STVV

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024