‘Wouter Vrancken verrast plots compleet met onverhoopte versterking voor Genk’

‘Wouter Vrancken verrast plots compleet met onverhoopte versterking voor Genk’
Zaterdag 03 september 2022 - 11:30   I   door Redactie

KRC Genk is uitermate sterk aan het nieuwe seizoen begonnen. Na het verliest tegen Club Brugge op de eerste speeldag wisten ze al hun wedstrijden te winnen.

De Limburgers spelen dit jaar geen Europees voetbal, dus kunnen ze nog tot zes september extra mankracht aantrekken. Dat is kennelijk ook wat ze van plan zijn, al mag het niet te veel kosten. “Er zijn dossiers lopende. We willen zeker iets doen, maar niet tegen elke prijs”, aldus de succescoach.

“Het hele plaatje moet kloppen, anders doen we niets”, vervolgt de trainer van Genk. De enige versterking die ze nog willen aantrekken is voor de (rechter)flank. Daar bovenop verliet Simen Juklerod onlangs de kern. Genk zou voor hem geen vervanging aantrekken.

"Angelo Preciado kan daar nog spelen en Tuur Rommens zit in de wachtkamer”, citeerde Het Laatste Nieuws Vrancken. Vrancken bevestigt dat hij en Dimitri de Condé er hetzelfde idee over hebben: “Ik zit daarbij op dezelfde golflengte als de Condé en het bestuur: het hele plaatje moet kloppen”, sluit de trainer af.

Poll: Vind jij dat Genk nog versterking nodig heeft op de flanken?

TAGS  I  KRC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024