Club-sterkhouder met de grond gelijkgemaakt: “Het heeft te maken met kwaliteiten”

Club-sterkhouder met de grond gelijkgemaakt: “Het heeft te maken met kwaliteiten”
Zaterdag 03 september 2022 - 09:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge heeft zich de laatste dagen laten gelden op de transfermarkt. Vrijdag moesten de Europese selecties binnen zijn, dus veel grote transfers kunnen we niet meer verwachten van blauw-zwart.

De carrousel stopt in België op zes september officieel met draaien. Tot dat kunnen er nog nieuwe spelers aangetrokken worden, maar het zou zomaar kunnen dat we er ook nog een aantal zien vertrekken. Zo heeft de markt de deuren nog niet gesloten in Turkije en Rusland. 

Bij Het Nieuwsblad spreken Franky Van der Elst en René Vandereycken over een speler die deze zomer niet wist te vertrekken bij blauw-zwart: Noa Lang. Vandereycken is duidelijk als het op Lang aankomt: “Ik vind die persoonlijk nog altijd overroepen.” 

De analisten vrezen er wat voor dat Lang niet meer genoeg speeltijd zal verzamelen eens hij gerevalideerd is: “Hij kan héél goed dribbelen.  In de breedte en achteruit ook. Maar naar de goal toe is het allemaal al veel minder”, aldus Vandereycken. 

De Ketelaere 

“Pas op, voor Club is Lang een heel goede speler.  Maar voor een topclub in het buitenland?” , gaat Vandereycken verder. “Er zit veel verschil tussen De Ketelaere en Lang."

"Dat er niet veel buitenlandse interesse was, heeft niet alleen met zijn gedrag uit het verleden te maken, maar vooral met zijn kwaliteiten”, is de ex-Club-speler duidelijk over de Nederlandse aanvaller.

Poll: Denk jij dat Noa Lang dit seizoen nog vaak in de basis zal staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024