Transfermarkt LIVE: Batshuayi alsnog naar Antwerp, contractverlenging bij Club?

Transfermarkt LIVE: Batshuayi alsnog naar Antwerp, contractverlenging bij Club?
Vrijdag 02 september 2022 - 12:15   I   door Redactie

In de meeste andere landen mag de transfermarkt dan al gesloten zijn, in België kunnen ploegen nog tot en met 6 september spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Michy Batshuayi mag zijn transfer naar Nottingham Forest dan wel zien mislukken hebben omdat Chelsea het papierwerk te laat invulde, dat wil niet zeggen dat hij nu op de tribune moet verkommeren. Zowel de Turkse als de Belgische markt zijn immers nog open. Antwerp zou door het uitvallen van Frey wel eens kunnen stunten met de Rode Duivel. Afwachten of het ook zover komt.

*De transfer van Jan Vertonghen naar Anderlecht staat op het punt om afgerond te worden. De Rode Duivel levert zwaar in om van Benfica over te komen. Van 4 miljoen euro bruto naar 1,5 miljoen netto per jaar.

*Net als Hans Vanaken wilde ook Brandon Mechele vertrekken bij Club Brugge. Hij was gewonnen voor een verhuis naar Bologna en er was ook nog een tweede club geïnteresseerd. Maar blauw-zwart weigerde hem te laten gaan. De verdediger zit in zijn laatste contractjaar en kan misschien getroost worden met een contractverlenging.

*Niet alleen Mechele, maar ook Noa Lang wilde blauw-zwart niet laten gaan, ondanks een bod van 18 miljoen euro van Lille. Verrassend genoeg wilde de Nederlander zelf ook niet meer vertrekken. Hij wil zich in Brugge klaarstomen voor het WK.

Poll: Denk je dat Batshuayi Antwerp kampioen zou kunnen maken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024