‘Anderlecht gaat na de blessure van Trebel onverwachts déze transfer afronden’

‘Anderlecht gaat na de blessure van Trebel onverwachts déze transfer afronden’
Maandag 22 augustus 2022 - 13:00   I   door Redactie

Er wordt verwacht dat Adrien Trebel enkele maanden out zal zijn. Felice Mazzu had de middenvelder gere-integreerd in het basiselftal van Anderlecht en zal nu naar alternatieven moeten zoeken.

Om dat te doen lijkt hij naar de eigen jeugd te kijken. Marco Kana, Kristian Arnstad en Noah Sadiki worden als mogelijke vervangers van Trebel gezien. Maar toch zou Anderlecht zich terug op de transfermarkt begeven om een vervanger aan te trekken. 

Wie dat zal worden is nog niet geweten. De Waalse krant SudPresse weet dat Anderlecht dan toch een rechtstreekse vervanger voor Trebel wil aantrekken. Ze vergelijken de situatie van Trebel met die van Hannes Delecroix vorig seizoen. Die viel eind augustus uit en stond maanden aan de kant. 

Toen huurde Anderlecht Lissandro Magallan van Ajax. De verdediger speelde vorig seizoen dertig wedstrijden voor de Recordkampioen. De Waalse krant verwacht dat paars-wit nu weer een gelijkaardige constructie gaat opzetten. Wie Anderlecht daarvoor zal aantrekken, is nog niet geweten. 

Voordeel 

Eén voordeel hebben de Belgische profclubs: onze transfermarkt sluit pas op 6 september. Elders in Europa gebeurt dat al op 1 september. Dat geeft Anderlecht de opportuniteit om na het sluiten van de internationale markt nog enkele mooie huurcontracten op te stellen.

Poll: Vind jij dat Anderlecht een extra speler moet aantrekken om Trebel te vervangen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024