‘Club Brugge gaat plots vervanger van Hans Vanaken halen bij Belgische JPL-club’

‘Club Brugge gaat plots vervanger van Hans Vanaken halen bij Belgische JPL-club’
Maandag 22 augustus 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft aan Hans Vanaken laten weten dat hij mag vertrekken mits ze een waardige vervanger voor hem weten aan te trekken. Verrassend genoeg zou de landskampioen daarvoor naar een speler uit de Jupiler Pro League kijken.

Het gaat om Oud-Heverlee Leuven-speler Mathieu Maertens, zo meldt Het Nieuwsblad. De offensieve middenvelder is een absolute sterkhouder bij OHL. Bovendien krijgt hij dit seizoen de eer om aanvoerder te zijn bij de Leuvenaars. 

HNB meldt dat Club al een bod uitbracht op Maertens. Om welk bedrag het gaat is niet geweten. Volgens Transfermarkt bedraagt de transferwaarde van Maertens 1,5 miljoen euro. De kans lijkt klein dat Club veel meer dan dat bedrag wil betalen voor de middenvelder. 

Bij OHL zullen ze Maertens alvast niet graag zien vertrekken. De sterkhouder wist zondagavond nog een assist te geven in de 1-3 overwinning tegen Standard. Club heeft nog wel wat andere spelers op het oog. Sander Berge en Nicolas Raskin worden ook als mogelijke vervanger van Vanaken gezien.

Poll: Denk jij dat Maertens een goede vervanger voor Vanaken zou zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oud-Heverlee Leuven

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024