Verassende wending van vertrekkende sterkhouder bij Club: “Hij wil gerust blijven”

Verassende wending van vertrekkende sterkhouder bij Club: “Hij wil gerust blijven”
Maandag 22 augustus 2022 - 08:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge is momenteel niet weg te slaan uit het transfernieuws. Gisteren tekende Rode Duivel Dedryck Boyata bijvoorbeeld een contract van twee jaar in het Jan Breydelstadion.

Maar ook op uitgaand vlak gaat er nog veel gebeuren bij Club. Denk maar aan het nakende vertrek van Hans Vanaken naar West Ham United. Ook Noa Lang — die gisteren geblesseerde uitviel — blijft azen op een transfer, of dat dachten we toch. 

Manon de Vries — de moeder van Lang — vertelde aan Het Nieuwsblad dat haar zoon het niet zo erg zou vinden mocht hij niet transfereren deze zomer: “Nu zijn er nog maar tien dagen in de mercato, dat is erg kort. En hij gaat sowieso enkel weg als de juiste club aanklopt. Is dat niet het geval, dan blijft hij gewoon.” 

“Noa is geliefd in Brugge en straks komen er weer zes Champions League-duels aan en er is ook een WK”, verklaart de Vries. “Je mag er zeker van zijn: hij is gelukkig en wil gerust nog een jaartje blijven. Hij zit niet met transferperikelen in z'n hoofd. Die knop heeft hij al omgedraaid.”

Poll: Zou jij Lang graag nog een jaartje langer voor Club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024