‘Club Brugge schrikt zich een hoedje na verrassend transfernieuws over Mignolet’

‘Club Brugge schrikt zich een hoedje na verrassend transfernieuws over Mignolet’
Woensdag 27 juli 2022 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge is nog steeds actief op de transfermarkt. Blauw-zwart wil graag een extra versterking halen voor hun middenveld. Maar nu lijken ze zich ook zorgen te moeten maken over een andere positie op het veld: de doelman.

Simon Mignolet kan namelijk rekenen op interesse uit de Serie A, zo meldt de Italiaanse journalist Luca Cerchione. Napoli zag eerder deze zomer sluitstuk David Ospina naar Saoedi-Arabië trekken en zoekt nu een vervanger. Om die functie in te vullen willen ze Simon Mignolet aantrekken. 

De Italiaanse ex-club van Dries Mertens is dus dringend op zoek naar een nieuwe doelman. De kans lijkt weliswaar klein dat dat Mignolet zal worden. De Belgische keeper voelt zich namelijk goed in Brugge. 

In Brugge komt Mignolet op sportief, financieel en familiaal vlak helemaal aan zijn trekken. Een transfer lijkt momenteel dus weinig waarschijnlijk. Ook Club heeft weinig baat bij de verkoop van Mignolet. Met het binnenkomende geld van de nakende transfers van De Ketelaere en Lang hebben ze geen reden om hun sluitstuk te verkopen.

Poll: Zou jij de overstap naar Napoli maken mocht je Mignolet zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Napoli

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024