Wouter Vandenhaute opent de aanval op Club Brugge bij voorstelling Mazzu

Wouter Vandenhaute opent de aanval op Club Brugge bij voorstelling Mazzu
Dinsdag 31 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

De kogel is door de kerk: Felice Mazzu wordt dus de nieuwe trainer van Anderlecht. En zoals altijd worden daarbij ambities uitgesproken.

Op de website van Anderlecht verschenen zo uitspraken van Wouter Vandenhaute. "Anderlecht komt van ver terug, maar heeft zich de voorbije twee seizoenen wel telkens bij de beste vier geplaatst", ging de voorzitter van start.

"De rangen binnen de club zijn opnieuw gesloten rond een sterk management, gesteund door stabiele aandeelhouders. De volgende stap is opnieuw prijzen pakken. En we zijn ervan overtuigd dat Felice Mazzu ons daarbij gaat helpen."

"Mazzu is een vakman en een uitstekende people manager", haalde hij vervolgens de loftrompet boven. Om vervolgens de aanval op Club Brugge als beste ploeg van België te openen.

Nummer één

"Hij brandt net als wij van ambitie om van Anderlecht opnieuw de nummer één van België te maken." Los van het feit dat de druk zo meteen torenhoog ligt, is het afwachten in hoeverre die ambitie zal waargemaakt worden. Want bij blauw-zwart zitten ze natuurlijk ook niet stil.

Poll: Denk je dat Anderlecht met Mazzu opnieuw de nummer één van België kan worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024