'Club en Standard perplex: Union akkoord over verrassende opvolger Mazzu'

'Club en Standard perplex: Union akkoord over verrassende opvolger Mazzu'
Zondag 29 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Nu Felice Mazzu zo goed als zeker naar Anderlecht trekt, moest seizoensrevelatie Union in allerijl op zoek naar een vervanger. En die heeft het nu gevonden.

Want volgens Het Laatste Nieuws wordt dat behoudens verrassingen Karel Geraerts. "De voorbije dagen werd er druk onderhandeld tussen Geraerts en de Union-leiding en volgens bronnen rondom de club gaan de gesprekken de goeie richting uit", schrijft de krant.

Hoewel de naam van de huidige assistent van Felice Mazzu al langer gevallen was als mogelijke opvolger, blijft het toch een verrassing. Al zeker voor ploegen als Club Brugge en Standard waar hij lang speelde. Daar zagen ze ondanks zijn verdiensten als speler nooit een trainer in hem.

Op zijn veertigste waagt Geraerts nu voor het eerst de stap als hoofdcoach. En ook al is dat 'maar' bij Union, door het voorbije succesvolle seizoen zal de druk torenhoog liggen. Niet meteen een cadeau voor een beginnende trainer. Geraerts is sinds 2019 T2 bij Union, in 2017 werkte hij enkele maanden als TD bij KV Oostende.

Poll: Denk je dat Geraerts zal slagen bij Union?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Club Brugge  I  Standard  I  KV Oostende

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024