Club Brugge komt opeens zwaar in de problemen: "Ernstig veiligheidsrisico"

Club Brugge komt opeens zwaar in de problemen:
Woensdag 27 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge is uit zijn voegen aan het barsten. Zowel sportief als financieel is blauw-zwart de voorbije jaren enorm gegroeid. Maar er blijft nog één groot pijnpunt.

En dat is het Jan Breydelstadion. Dat is in die mate verouderd dat er steeds meer problemen opduiken. Zeker naar veiligheid toe. Dat bleek nog maar eens tijdens Club-Antwerp, toen bezoekende fans gemakkelijk een Brugse familietribune konden binnendringen. 

En dat is ook een doorn in het oog van de stad Brugge, eigenaar van het stadion. Dat blijkt uit een nieuwsuitzending van Focus-WTV. "De stad Brugge zegt dat het verouderde Jan Breydelstadion een bijkomend ernstig veiligheidsrisico bij voetbalincidenten is", meldt de West-Vlaamse televisiezender.

"De stad zal daarover ook verder overleggen met Club Brugge." En wordt eraan toegevoegd: "Zonder al te veel moeite zijn gammele hekkens uit de hengsels gelicht en klommen fans in de veiligheidsnetten. De stad wijst er ook op dat suppoosten niet of te laat de poorten hebben geopend om politie binnen te laten."

Poll: Vind jij het Jan Breydelstadion verouderd?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024