Anthony Vanden Borre maait Vincent Kompany en heel Anderlecht plots onderuit

Anthony Vanden Borre maait Vincent Kompany en heel Anderlecht plots onderuit
Dinsdag 26 april 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het bleef een tijdje stil rond Anthony Vanden Borre, maar de ex-speler van Anderlecht is nog steeds dezelfde. Hij twijfelt niet om zijn ongezouten mening te delen met de wereld. Dat deed hij opnieuw op de Franstalige radiozender Arabel.

Daar ging het over de wanprestatie van Anderlecht tegen Union. "Als ik Anderlecht zie, vraag ik me soms af waar het heengaat", ging Vanden Borre van start. "Toen Vincent Kompany arriveerde, was zijn project om jongeren te lanceren, maar tegenwoordig zie ik die talenten niet meer."

Kompany dropte nochtans Verschaeren en Kana in de basis, terwijl Amuzu en El Hadj mochten invallen. Dat is niet genoeg volgens de ex-back. "Ik zie wel geleende spelers en dan vraag ik me af: waarom offer je een jaar op aan huurlingen die straks toch weer weg zijn?", vroeg hij zich nog af.

"Besteed je dat jaar niet beter aan jonge talenten die je kunt laten rijpen? Hoeveel jaar is Anderlecht nu al kwijt? Hadden ze die drie, vier jaar niet beter besteed aan jonge gasten? Het eerste jaar moeten ze wennen, dan draaien ze beter en na drie jaar zijn ze fantastisch", sloot hij af.

Poll: Geeft Kompany de eigen jeugd genoeg kansen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024