Eden Hazard slaat Ancelotti en kleedkamer Real Madrid met verstomming

Eden Hazard slaat Ancelotti en kleedkamer Real Madrid met verstomming
Maandag 18 april 2022 - 22:00   I   door Redactie

Is er een dag waarop er geen nieuws over Eden Hazard verschijnt? En als er niemand anders over begint, dan maakt hij zelf wel nieuws.

Zoals door maandag opeens op het trainingsveld te verschijnen. Amper drie weken nadat een ijzeren plaatje operatief uit zijn enkel verwijderd werd. Waarmee hij naar verluidt niet alleen zijn trainer Carlo Ancelotti, maar ook de kleedkamer van Real Madrid verbaasde.

Daarmee mogen de aanvankelijke berichten dat Hazard door de revalidatie een kruis mocht maken over de rest van het seizoen nu de vuilbak in. En hij heeft zelfs een grote voorsprong op schema, want normaal zou hij vijf weken aan de kant staan.

Het is nu afwachten wanneer de Rode Duivel de groepstrainingen kan hervatten en eventueel speelminuten maken. Hoe dan ook is dit goed nieuws voor Hazard omdat hij zo misschien nog van belang kan zijn voor de slotfase in de competitie. En wie weet ook nog de Champions League.

Nations League

En ook voor Roberto Martinez is dit goed nieuws. De Rode Duivels spelen de eerste twee weken van juni immers een reeks van vier matchen voor de Nations League tegen Nederland, Wales en twee keer Polen. In het beste scenario kan de bondscoach opnieuw op een fitte Hazard rekenen.

Poll: Denk je dat Hazard fit zal zijn voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024