'Radja Nainggolan gaat iedereen verrassen met spectaculaire transfer'

'Radja Nainggolan gaat iedereen verrassen met spectaculaire transfer'
Vrijdag 15 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan maakt zich op voor zes topwedstrijden in de Champions' play-offs. Hij speelde zich in de harten van de Antwerp-supporters, maar dat komt vooral door zijn grinta en vechtlust en niet echt door zijn voetballende kwaliteiten op het veld.

Paul Gheysens haalde de ex-Rode Duivel afgelopen zomer met hoge verwachtingen naar de Bosuil. Voorlopig bleef hij onder het gewenste niveau, maar toch zou hij Antwerp sneller kunnen verlaten dan gedacht. Hij heeft sowieso ook maar een contract tot medio 2023.

Bij La Gazzetta dello Sport sprak hij zich uit over een mogelijk vertrek bij Antwerp. Hij zou een terugkeer naar Italië wel zien zitten. Geen verrassing natuurlijk, maar als het effectief tot een transfer komt, zullen toch heel wat fans en analisten vreemd opkijken door zijn povere vorm.

Als Antwerp nog iets wil vangen voor Il Ninja zouden ze hem komende zomer of winter moeten verkopen. Anders dreigt hij in 2023 de club transfervrij te verlaten. Zijn marktwaarde wordt momenteel geschat op twee miljoen euro. Het zal de Italiaanse clubs op zijn minst doen twijfelen.

Poll: Denk jij dat Nainggolan volgend seizoen nog bij Antwerp speelt?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024