'Drama in Gent: Hein Vanhaezebrouck en sterkhouders op weg naar de uitgang'

'Drama in Gent: Hein Vanhaezebrouck en sterkhouders op weg naar de uitgang'
Vrijdag 15 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

AA Gent had een moeilijke start van het seizoen, maar dankzij de goede vorm van de laatste weken hadden ze nog bijna een ticket voor de Champions' play-offs te pakken. Nu moeten ze het stellen met de vijfde plaats, maar strijden maandag wel nog voor de beker tegen Anderlecht.

In aanloop naar volgend seizoen zitten de Buffalo's met enkele probleemdossiers. Zo loopt het contract van Hein Vanhaezebrouck af na het huidige seizoen en er werd nog geen akkoord gevonden over een eventuele verlenging. Er lopen wel gesprekken volgens Ivan De Witte.

Daarnaast is ook de toekomst van Tarik Tissoudali, Vadis Odjdija en Sven Kums hoogst onzeker. Zij hebben alle drie nog een contract tot volgend jaar, maar ook daar nog geen witte rook. Tissoudali kent een uitstekend seizoen en er zouden verschillende geïnteresseerde clubs zijn, waaronder Valencia.

"Als we wat langer moeten wachten om een aantal financiële zekerheden te beoordelen, dan zullen we dat doen", zei Gent-voorzitter De Witte bij Het Laatste Nieuws. "Als dat betekent dat we bepaalde opportuniteiten verliezen, dan is dat spijtig."

Poll: Ben jij fan van Tarik Tissoudali?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024