Hein Vanhaezebrouck wrijft zich in de handen na verrassend nieuws bij Gent

Hein Vanhaezebrouck wrijft zich in de handen na verrassend nieuws bij Gent
Vrijdag 08 april 2022 - 07:00   I   door Redactie

Op paasmaandag strijden AA Gent en Anderlecht voor de beker. Laat het nu net de twee ploegen zijn die ook strijden voor het laatste ticket voor de Champions' play-offs. In aanloop naar de bekerfinale zit Hein Vanhaezebrouck met heel wat kopzorgen.

Zo viel Vadis Odjdija afgelopen weekend geblesseerd uit tegen Cercle Brugge. Er werd gevreesd voor een zware knieblessure, waardoor hij de laatste wedstrijd van de reguliere competitie en de bekerfinale moest laten schieten. Volgens Het Laatste Nieuws valt de blessure goed mee.

Daardoor mag Hein Vanhaezebrouck hopen op een fitte Odjidja en daar zal hij niet rouwig om zijn. Andrew Hjulsager kreeg rood in dezelfde wedstrijd en kreeg - na beroep van AA Gent - een schorsingsvoorstel van drie weken waarvan twee effectief van het Disciplinair Comité.

Of het ook tot een effectieve schorsing komt, valt nog af te wachten. De Buffalo's gingen ook in beroep bij het voorstel van het Disciplinair Comité en wachten nu het verdict af. Alleszins hoopt Hein Vanhaezebrouck dat Odjidja gewoon fit geraakt en het ziet ernaar uit dat dat zal lukken. Een serieuze boost voor Gent.

Poll: Is Odjidja de belangrijkste speler bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024