'Club Brugge weet van geen ophouden en gaat enorm ver voor toptalent'

'Club Brugge weet van geen ophouden en gaat enorm ver voor toptalent'
Maandag 04 april 2022 - 20:00   I   door Redactie

Met Andreas Skov Olsen, Tajon Buchanan en Denis Odoi haalde Club Brugge al drie versterkingen aan boord in de winter. In de zomer hopen ze een nieuwe linksachter binnen te halen.

Volgens diverse media is blauw-zwart enorm gecharmeerd door de 19-jarige Bjorn Meijer. Hij brak dit seizoen helemaal door bij FC Groningen en wil zelf een stap hogerop. Volgens Voetbal International zou Club zelfs al een bod gedaan hebben op de linksachter.

"De Belgische topclub was bereid drie en half miljoen euro te betalen voor Meijer", schreven ze. De Nederlanders zouden echter minstens vijf miljoen euro willen voor hun revelatie. Een bedrag dat ze bij Club toch liever iets lager zouden zien. Ze zouden volgens hetzelfde medium toch een nieuw bod voorbereiden.

En dat mag opvallend genoemd worden, want de marktwaarde van Meijer wordt geschat op amper 750.000 euro. Volgens Het Nieuwsblad heeft dat voornamelijk te maken met de vele geïnteresseerden. Zo zouden clubs uit de Serie A, Premier League en Eredivisie hem ook willen binnenhalen.

Poll: Denk je dat Club Brugge hem in de zomer zal binnenhalen?

TAGS  I  FC Groningen  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024