Brian Priske laat Antwerp-voorzitter Paul Gheysens stomverbaasd achter

Brian Priske laat Antwerp-voorzitter Paul Gheysens stomverbaasd achter
Maandag 04 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

Antwerp mag zich opmaken voor zes topwedstrijden in de Champions' Play-Offs. Zekerheid hadden ze pas op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie. Paul Gheysens had het graag anders gezien.

De ambitieuze Antwerp-voorzitter investeerde immers ruim 30 miljoen euro in de zomer en in de winter. Daardoor zal hij geen genoegen nemen met een derde of vierde plaats dit seizoen. Het ziet ernaar uit dat Brian Priske in dat geval geslachtofferd zal worden.

Peter Vandenbempt zag tegen OHL opnieuw een matig Antwerp. "Voor de zoveelste keer speelden ze slecht en wonnen ze toch. Omdat Antwerp kan rekenen op een uitstekende doelman. Jean Butez moet zelfs meer ballen pakken dan zijn collega van staartploeg Seraing", stelde hij bij Sporza.

De analist heeft zijn twijfels bij de kwaliteit van de spelers zelf. Een mogelijk ontslag van Priske zou dus onterecht zijn volgens hem. "Het blijft een raadsel hoe je met dit team zo matig kan voetballen. Is de ploeg toch niet zo goed als wij denken? Dan is een plaats in de top 4 een hele goeie prestatie van Brian Priske", besloot hij.

Poll: Heeft Antwerp de zwakste spelerskern van de top vier?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024