Het stopt maar niet op de Bosuil: Dubbele mokerslag voor Antwerp in titelstrijd

Het stopt maar niet op de Bosuil: Dubbele mokerslag voor Antwerp in titelstrijd
Vrijdag 01 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp leeft op een vulkaan. Na alles wat er gebeurd is op extra-sportief vlak is er nu ook de sportieve spanning rond deelname aan play-off 1.

Want de Antwerpenaars mogen alles dan in eigen handen hebben, de druk is torenhoog. Als het alsnog zou mislopen in de laatste twee wedstrijden tegen OHL en Cercle Brugge zal de bom barsten, wees daar maar zeker van.

Maar zelfs als Antwerp play-off 1 haalt is het de vraag of er daar veel eer zal kunnen behaald worden. Het voetbal is immers nog altijd niet goed, er zijn problemen met Ritchie De Laet en sterkhouder Radja Nainggolan is niet in vorm.

Daarbovenop kreeg trainer Brian Priske ook nog eens zeer slecht nieuws vanuit de ziekenboeg. Want waar gehoopt werd dat zowel Viktor Fischer als Björn Engels klaargestoomd hadden kunnen worden voor de nacompetitie, ziet dat er nu niet goed uit.

Blessures

Fischer, die tijdens de winterstop geopereerd werd aan de enkel komt niet verder dan rondjes lopen en zal nooit fit raken voor play-off 1. En Engels heeft na zijn hamstringblessure nu ook last van de achillespees. Nog maar eens een domper dus.

Poll: Denk je dat Antwerp zonder Fischer en Engels kampioen kan worden?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Cercle Brugge  I  OHL

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024