Lior Refaelov deelt ferme sneer uit aan ex-ploegen Antwerp en Club Brugge

Lior Refaelov deelt ferme sneer uit aan ex-ploegen Antwerp en Club Brugge
Donderdag 31 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Lior Refaelov kent een van zijn productiefste seizoenen ooit. Dat heeft hij naar eigen zeggen voornamelijk te danken aan Vincent Kompany. De coach was ook meteen een van de redenen voor zijn transfer naar Anderlecht.

Vorig jaar maakte hij de overstap van Antwerp naar Anderlecht. "Toen ik de kans kreeg om hier te tekenen, stelde ik mezelf meteen een doel: ik wil helpen om de club weer naar de top te brengen, om weer de nummer één van het land te worden", zei hij bij Sport/Voetbalmagazine.

De spelmaker van Anderlecht heeft ook enorm veel bewondering voor Vincent Kompany. "Zijn ervaring als speler van Manchester City gedurende al die jaren... Hij heeft ook met een van de beste coaches ter wereld gewerkt", aldus Refaelov. "Ik wilde die visie, die filosofie, van nabij meemaken."

Na de vele jaren bij Club Brugge en Antwerp had hij gedacht alles gezien te hebben, maar Kompany is klaarblijkelijk toch van een ander niveau dan zijn ex-coaches bij Club en Antwerp. "Zelfs nu leer ik nog dingen die ik in mijn tien jaar in België nog nooit gezien had", sloot hij af.

Poll: Had jij gedacht dat Refaelov zo lang in België zou blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Manchester City

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024