'Jack Hendry maakt oorlog en staat op het punt om zijn valiezen te pakken'

'Jack Hendry maakt oorlog en staat op het punt om zijn valiezen te pakken'
Donderdag 31 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

Jack Hendry is allesbehalve tevreden bij Club Brugge. Sinds zijn rode kaart tegen AA Gent krijgt hij amper speelminuten van Alfred Schreuder. Een onterechte keuze vindt de Schot.

De 26-jarige verdediger was dan ook lange tijd een basispion. Des te pijnlijker is het dat hij de laatste weken genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Hij ziet vooral Schreuder als boeman en vindt dat hij het absoluut verdient om te spelen.

"Het gaat niet goed de laatste tijd", reageerde hij na de interland tegen Oostenrijk bij The Times. "De nieuwe trainer is wreed met me geweest. Ik vind dat ik in de ploeg hoor te staan en ik ben zeker niet naar Brugge gekomen om op de bank te zitten."

"Er zal snel een oplossing moeten komen voor deze situatie", waarschuwde Hendry Club nog. "We zullen zien wat er gebeurt bij mijn terugkeer, maar er moet iets veranderen." Benieuwd of er ook effectief iets zal veranderen. Het ziet er alleszins niet goed uit voor de miljoenenaankoop.

Reeks

Club Brugge pakte immers 18 op 18 en slikte slechts vier doelpunten in de laatste zes competitiewedstrijden. De Nederlandse trainer heeft dus niet veel redenen om te sleutelen aan zijn basisploeg. Dat zou wel eens het einde kunnen betekenen voor Hendry bij blauw-zwart.

Poll: Denk jij dat Hendry volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024